Andrei Cretulescu

Andrei Cretulescu

Andrei Cretulescu
Nota medie
0
0 votes
Evaluarea ta
0

Andrei Cretulescu

 

“Cineva a spus odata ca cel mai bun mod de a scrie o critica de film este prin a face un film. Am devenit critic de film pentru ca imi place sa ma uit, sa analizez si  sa inteleg filmele. Intr-un fel cand regizez fac acelasi lucru”. Fost film de critic, Andrei Cretulescu a produs pentru HBO Romania primul sezon al serialului In Deriva (remake al serialului american  In Treatment) si noua documentare originale. In 2011 a lansat Kinosseur Productions. Dupa ce a produs feature film-ul Killing Time (de Florin Piersic Jr.), Andrei a scris si regizat Bad Penny si Kowalski, cel din urma obtinand Premiul pentru cel mai bun film de scurt-metraj in cadrul Festivalului International de Film de la Zagreb, 2014 si Premiile pentru cea mai buna regie si cel mai bun actor (Andi Vasluianu) in cadrul Festivalului European de Film de la Lille, 2015. Cel de-al treilea scurt-metraj al sau, Ramona, a castigat Premiul Canal+ la Semaine de la Critique in cadrul Festivalului de Film de la Cannes, si Premiul pentru cel mai bun scurt-metraj (ex-aequo) in cadrul Festivalului International De Film Transilvania. Andrei tocmai a terminat cel de-al patrulea scurt-metraj al sau, Sapte luni mai tarziu, si in prezent pregateste primul sau lung-metraj, Charlton Heston, un proiect prezentat la Connecting Cottbus 2013, New Cinema Network –Rome 2014, Transilvania Pitch Stop 2015, Crossroads – Thessaloniki 2015 si Les Arcs Coproduction Village 2015.

cinepub

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu