Bogdan Mustata

Bogdan Mustata

Bogdan Mustata
Nota medie
0
0 votes
Evaluarea ta
0

Bogdan Mustata

Nascut in 1975, Bogdan a absolvit Facultatea de Film în Romania in 2001. Scurtmetrajul regizat in facultate, Daniela, a primit premii la Festivalurile Scolilor de Film din Munchen si Karlovy Vary in 2001. Intre 2002 si 2007, Bogdan a locuit in Vietnam si apoi Dubai, unde a lucrat ca scenarist si regizor pentru cateva proiecte: un serial TV, un proiect de lungmetraj, cateva programe de TV si reclame. Intors in Romania, a scris impreuna cu Catalin Mitulescu scenariul de lungmetraj Un balon in forma de inima, premiat in cadrul Sarajevo CineLink si Balkan Film Fund Salonic in 2006 si participant la Atelier de Cannes in 2007. Bogdan a regizat scurtmetrajul O zi buna de plaja, care a castigat Ursul de Aur pentru cel mai bun scurtmetraj in 2008 la Festivalul de Film de la Berlin. Filmul a participat la numeroase festivaluri de film importante si a castigat cateva premii la Palm Springs in 2008.

Portofoliu

Loverboy – 2011

cinepub

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu