Gabriel Andronache

Gabriel Andronache

Gabriel Andronache
Nota medie
0
0 votes
Evaluarea ta
0

Gabriel Andronache

Gabriel Andronache

2011 – autor al romanului Ich bin ein Berliner, publicat la editura Herg Benet.

2011 – castigator al unui grant de dezvoltare din partea Centrului National al Cinematografiei pentru scenariul Ich bin ein Berliner.

2010 – membru al juriului Festivalului International de Film de la Iasi

2010 – scenarist al spectacolului « Cel mai Show », difuzat pe National TV.

2009 – coscenarist al lung metrajului Ho, ho, ho, produs de catre Mediapro Pictures.

2009 – coautor, impreuna cu actorul si regizorul Ion Sapdaru, al piesei de teatru Aventurile baronului Munchhausen, montata la Teatrul Luceafarul din Iasi.

2009 – 2010 – scenarist sitcomul Fete de maritat  difuzat pe postul Prima TV

2008 – scenarist al show-ului Analiza fatala, difuzat pe postul Tele M Iasi.

2006 – 2008 – scenarist al grupului VOUA cu peste 70 de scenete pentru “Tara lui Papura Voua”, difuzate pe postul National TV.

2007 – scenarist sitcomul Baronii difuzat pe postul National TV

2007 – coautor, impreuna cu actorul si regizorul Ion Sapdaru, al piesei de teatru “Chirita europarlamentara”, montata la Teatrul de Stat din Oradea.

2007 – castigator cu scurtmetrajul “Amatorul” al Premiului pentru scenariu la Festivalul DaKINO. De asemenea, filmul a fost selectionat la festivaluri prestigioase, precum Milano, Uppsala, Varsovia, Dresda, TIFF, Montpellier, Barcelona.

2006 – castigator cu scenariul scurtmetrajului Amatorul al unui concurs de proiecte de film organizat de catre TVR2. Filmul a fost ecranizat de catre ROVA FILM/TVR 2, in regia lui Marian Crisan.

2006 – finalist al Concursului National de Scenarii organizat de catre HBO Romania, cu scenariul de scurtmetraj Amatorul.

Portofoliu

Apocalipsa – neprodus

Amatorul – 2006

cinepub

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu