Ionut Gaga

Ionut Gaga

Ionut Gaga
Nota medie
0
0 votes
Evaluarea ta
0

Ionut Gaga

Data naşterii: 13.10.1986, Bistriţa, jud. Bistriţa – Năsăud.

2012 – prezent – medic rezident în anul 4, în specialitatea Radiologie Imagistică Medicală, la Spitalul Clinic Universitar din Cluj Napoca.

2011 – absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu”, Facultatea de Medicină Generală, Cluj Napoca.

2005 – absolvent al Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu”, Bistriţa.

2016 – publicarea romanului grafic ”Change of Hearts” (în curs de ilustrare).

2015 – scenarist/producător pentru scurt-metrajul ”Cravata” (în stadiul de producţie).

2014 – participant la Transilvania Talent Lab, în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania şi la Talents Sarajevo, în cadrul Festivalului de Film Sarajevo cu scenariul  de scurt-metraj ”Change of Hearts”.

2013 – scenarist pentru filmul de scurt metraj ”Bad Penny”, în regia lui Andrei Creţulescu, care a avut premiera în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

2011 – finalist al Concursului Naţional de Scenaristică organizat de HBO, la secţiunea scurt-metraj, cu scenariul ”Penny”.

Portofoliu

Bad Penny – 2013

cinepub

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu