Iulia Rugina

Iulia Rugina

Iulia Rugina
Nota medie
0
0 votes
Evaluarea ta
0

Iulia Rugina

Iulia a absolvit sectia de regie de film din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale”, Bucuresti, in anul 2006, urmand apoi un masterat in regie de film in cadrul aceleaiasi facultati.
Scurt metrajele regizate in anii facultatii (Buna Cristina! Pa Cristina!, Vineri in jur de 11, Captivi de Craciun) au fost prezentate la festivaluri de film internationale precum cele de la Oberhausen, Ludwigsburg, Munchen, Trieste, Bruxelles, Poitiers, Cracovia, Bristol. In 2010 Iulia a inceput o colaborare cu Actoriedefilm.ro, finalizata cu filmarea a 3 scurt metraje avand in distributie doar actori neprofesionisti: „Raluca+1”, „Sink”, „Sa mori de dragoste ranita”.
In 2013 a debutat in lung-metraj cu filmul „Love Building”, recompensat cu mentiunea speciala a juriului FIPRESCI la Festivalul de Film de la Varsovia. In 2014 Iulia a regizat si continuarea filmului, „Alt Love Building”. In prezent e in productie cu al treilea lung metraj, „Breaking News”.

cinepub

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu