Orion

Ce faci atunci cand esti fortat sa te maturizezi intr-un timp foarte scurt?

9

Nota medie

Orion

Orion

Corina trece prin acea perioada a vietii in care trebuie sa termine liceul si sa isi aleaga un drum, desprinzandu-se usor, usor de familie. Insa, lucrurile se complica si mai mult pentru ea atunci cand trebuie sa gestioneze si divortul parintilor ei, si intalnirea cu tanara amanta a tatalui ei, si propria relatie cu un barbat mult mai în varsta decat ea, precum si pregatirea pentru admiterea la facultatea de actorie. Corina va intelege, de fapt, ca in viata, la fel ca in teatru, relatiile dintre oameni se construiesc in functie de rolul jucat de fiecare, iar atunci cand oamenii gresesc, o fac pentru ca nu constientizeaza ce rol joaca. Pornind de la aceasta revelatie, Corina va putea sa-i inteleaga si sa-i ierte pe cei din jurul sau si sa-si continue drumul.

Genre:Rating:Developed By:
Nota medie
9
1 vote
Evaluarea ta
0

Orion

Corina trece prin acea perioada a vietii in care trebuie sa termine liceul si sa isi aleaga un drum, desprinzandu-se usor, usor de familie. Insa, lucrurile se complica si mai mult pentru ea atunci cand trebuie sa gestioneze si divortul parintilor ei, si intalnirea cu tanara amanta a tatalui ei, si propria relatie cu un barbat mult mai în varsta decat ea, precum si pregatirea pentru admiterea la facultatea de actorie.

Corina va intelege, de fapt, ca in viata, la fel ca in teatru, relatiile dintre oameni se construiesc in functie de rolul jucat de fiecare, iar atunci cand oamenii gresesc, o fac pentru ca nu constientizeaza ce rol joaca. Pornind de la aceasta revelatie, Corina va putea sa-i inteleaga si sa-i ierte pe cei din jurul sau si sa-si continue drumul.

 

*Pe platforma Romanian Script Database puteti citi doar primele pagini din scenariu. Pentru a avea acces la tot scenariul, va rugam contactati scenaristul.

Categorie:
Lung metraj

Status:
Neprodus

Scenarist:
Sabina Balan

Nota medie
9
1 vote
Evaluarea ta
0

logo_liternet

cinepub

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu