Răzvan Mihai Badea

Răzvan Mihai Badea

Răzvan Mihai Badea
Nota medie
0
0 votes
Evaluarea ta
0

Răzvan Mihai Badea

Născut în București, Răzvan Mihai Badea a început ca voluntar la festivaluri de film ca NexT, CPH:DOX si Anim’est. A fost location manager la Verona Cărturești în cadrul NexT și a selectat filme pentru Festivalul de Film Documentar Astra Sibiu.

Primul scenariu pe care l-a scris a fost nominalizat la un concurs local în Otopeni, iar cel de-al doilea (Plouă cu soare) i-a adus o nominalizare la Concursul Național de Scenarii HBO. Au urmat alte nominalizări și premii la diferite concursuri de scenarii, și a participat la numeroase workshop-uri ca scenarist/producător: Sarajevo Talents, Transilvania Talent Lab, Bucharest Script Lab, Film TEEP 2014 și 2015, Shorts TV the Pitch 2014 si 2015, Reykjavik Transatlantic Talent Lab, Atelierul de Scenaristică Play, Rise of Euphoria, Production Hub, Series on Screen Lab și Balkan Film Connection. În prezent, pregătește primul său lungmetraj, un nou scurtmetraj și un serial TV.

Filmografie:

Omul care ține liftul, 2016 – Scenarist / Producător Executiv

Cangurul Singuratic, 2015 – Scenarist

Plouă cu soare, 2014 – Scenarist / Producător

Propinquity Finlanda, 2013 – Scenarist / Asistent de Producție

cinepub

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu