Șoriceii verzi

Un tânăr viclean promite să cumpere, pentru un american, șoareci de câmp, eco, de la localnicii dintr-un sat. Problemele apar când primarul vrea să îi vândă el toți șoarecii, iar tânărul se îndrăgostește de fata acestuia.

9

Nota medie

Șoriceii verzi

Șoriceii verzi

VICTOR și TOM merg într-un sat din Moldova, unde, cu ajutorul unei șpăgi bine plasate, se cazează la fosta vilă a partidului. Imediat după, merg în sat și dau de veste c-au venit să cumpere șoareci de câmp, eco, de la localnici, pentru Tom, care va merge cu ei în California, unde îi va folosi la cercetări științifice. Cum prețul plătit de Victor este foarte mare, vestea se răspândește repede, iar sătenii fac coadă la punctul de cumpărare. Primarul află despre afacere și îi invită pe Victor și Tom la o petrecere pe care o organizează cu intenția de a cere exclusivitate pe tranzacția cu șoareci.Ziua următoare, Tom pleacă din sat cu o parte din șoareci, pentru a-i testa. Victor îl sună peste încă o zi și află că șoarecii sunt perfecți. Vor cumpăra și mai mulți. Sătenii aplaudă. Victor se urcă pe mașină și le spune că o să-l mintă pe Tom, o să-i spună că toți șoarecii cumpărați până atunci au murit în timpul ploii torențiale din noaptea precedentă. Astfel, poate să le vândă șoarecii înapoi, iar la întoarcerea lui Tom, să îi cumpere iarăși, pentru un preț mai mare.

Ziua următoare, Victor organizează o mare vânzare, la care participă toți sătenii. Fiecare încearcă să cumpere de la el cât de multi șoareci poate. După ce îi vinde pe toți, Victor urcă în mașină și fuge din sat, cu toți banii.

Genre:Rating:Developed By:
Nota medie
9
1 vote
Evaluarea ta
0

Șoriceii verzi

VICTOR și TOM merg într-un sat din Moldova, unde, cu ajutorul unei șpăgi bine plasate, se cazează la fosta vilă a partidului. Imediat după, merg în sat și dau de veste c-au venit să cumpere șoareci de câmp, eco, de la localnici, pentru Tom, care va merge cu ei în California, unde îi va folosi la cercetări științifice.

 

Cum prețul plătit de Victor este foarte mare, vestea se răspândește repede, iar sătenii fac coadă la punctul de cumpărare. Primarul află despre afacere și îi invită pe Victor și Tom la o petrecere pe care o organizează cu intenția de a cere exclusivitate pe tranzacția cu șoareci.
Ziua următoare, Tom pleacă din sat cu o parte din șoareci, pentru a-i testa. Victor îl sună peste încă o zi și află că șoarecii sunt perfecți. Vor cumpăra și mai mulți. Sătenii aplaudă. Victor se urcă pe mașină și le spune că o să-l mintă pe Tom, o să-i spună că toți șoarecii cumpărați până atunci au murit în timpul ploii torențiale din noaptea precedentă. Astfel, poate să le vândă șoarecii înapoi, iar la întoarcerea lui Tom, să îi cumpere iarăși, pentru un preț mai mare.

Ziua următoare, Victor organizează o mare vânzare, la care participă toți sătenii. Fiecare încearcă să cumpere de la el cât de multi șoareci poate. După ce îi vinde pe toți, Victor urcă în mașină și fuge din sat, cu toți banii.

*Pe platforma Romanian Script Database puteti citi doar primele pagini din scenariu. Pentru a avea acces la tot scenariul, va rugam contactati scenaristul.

Categorie:
Lung metraj

Status:
Neprodus

Nota medie
9
1 vote
Evaluarea ta
0

logo_liternet

cinepub

Sign In

Mi-am pierdut parola

Inscrie-te

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Asociația Culturală Control N are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Datele sunt colectate în scopul identificarii și contactării dvs.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare înregistrăii dvs. ca utilizator al Platformei. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a benficia de avantajele utilizatorilor înregistrați.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terțelor persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Asociația Culturală Control N, Bucuresti, strada Valsului nr. 7, sector 1. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Asociația Culturală Control N? Da   Nu